Dissabte 14 de novembre i Cap de setmana per grups

ALIRETS!!
Tornem a tenir moltes coses a dir, tant per grups com en general.

CAP DE SETMANA RIALLES I XISCLES!!
Dissabte passat vam repartir l'autorització a Rialles i Xiscles per anar de cap de setmana, si algú no la té, se la pot descarregar clicant aquí

L'últim dia per portar l'autorització i els diners és el proper dimecres 18 de novembre. Podeu deixar-ho tot en un sobre tancat a la bústia de la rectoria o donar-ho als monitors aquest dissabte 14 de novembre.

ESGARIPS!!
Aquest dissabte heu de portar roba negra i que es pugui embrutar.
Recordem que el cap de setmana del 21 i 22 de novembre marxem de cap de setmana a Espoia, teniu tota la informació i l'autorització clicant aquí.
L'últim dia per portar l'autorització i els diners és el proper dimecres 18 de novembre. Podeu deixar-ho tot en un sobre tancat a la bústia de la rectoria o donar-ho als monitors aquest dissabte 14 de novembre.

GUIRIGALLS!!
Recordeu que el cap de setmana del 21 i 22 de novembre marxem de cap de setmana a Igualada. Teniu tota la informació i l'autorització clicant aquí.
L'últim dia per portar l'autorització i els diners és el proper dimecres 18 de novembre. Podeu deixar-ho tot en un sobre tancat a la bústia de la rectoria o donar-ho als monitors aquest dissabte 14 de novembre.

DIA DE L'AMIC!!
Recordem que dissabte 28 de novembre serà el dia de l'amic, per aquells que no sàpiguen què és, cal saber que és un dia on cada infant de l'esplai pot portar un amic o amiga (si algú no en vol portar cap no hi ha cap problema). Cal que els pares de l'amic firmin l'autorització que trobareu clicant aquí.
És molt important que cada infant porti NOMÉS UN AMIC per facilitar-nos la feina a l'hora de programar.

FESTA DE L'ESPLAI!!
Es tira endavant el cap de setmana de nens, nenes, pares, mares, monitors i monitores! Hem sigut els mínims per poder fer la sortida!!!
Dissabte podeu acabar de pagar el que us falta, recordeu que heu pagat 10€ per família i que el total del cap de setmana són 16€ per persona (estada) + 4€ per persona (estada + dinar diumenge). Teniu fins al febrer per anar pagant.
Si hi ha alguna família interessada a venir i no ha pagat ni ha portat el paper, té temps fins al febrer però, la casa té un número màxim de places així que, quan s'arribi a aquest número es tancaran les inscripcions.

DOCUMENTACIÓ INSCRIPCIONS!!
Recordem que si hi ha algun pare que encara no ens ha portat la documentació de les inscripcions (fotocòpies, fotos, pagaments) hauria de portar-ho el dissabte a les 16.00h o a les 18.00h. Moltes gràcies!!

Fins dissabte guapos i guapes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada